De Jong intra

de-jong-intra-vakanties-logoHeeft u al eens overwogen om een heerlijke vakantie te boeken bij onze reispartner de Jong Intra? Iedereen kent een Sunweb en een TUI wel van de reclames op de radio en televisie, en dit zijn ook uitstekende reisbureaus, maar de Jong Intra hoor je eigenlijk nooit terwijl u voor een vakantie  hier prima terecht kunt. Ze zijn namelijk al een aantal jaar achter elkaar uitgeroepen tot het beste all-round reisbureau. Dit houd in dat u hier een vakantie kunt boeken naar diverse bestemmingen welke stuk voor stuk prima geregeld zijn. Of u nu een verzorgde busreis, riviercruises op een verre reis wilt boeken. Bij de Jong Intra kan dit prima en daarbij hanteren ze ook nog vaste lage prijzen. Het aanbod van vakanties welke u kunt boeken met de Jong Intra hebben wij nog niet op onze website vermeld staan.

Voor de beschikbare vakanties en aanbiedingen de Jong Intra verwijzen we u door naar hun website <<==

Over de Jong Intra

Zoals gezegd is de Jong Intra Vakanties niet een reisbureau wat een groot marketing budget ertegen aan gooit. Ze geloven namelijk meer in het leveren van kwaliteitsvakanties en mond op mond reclame. Met inmiddels meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vakanties en verzorgde reizen vind u hier dan ook een reisorganisatie die weet waar ze het over hebben. De inzet en kwaliteit waar ze naar streven word ook gewaardeerd. Het is niet voor niets dat ze elk jaar diverse awards winnen op het gebied van reizen. Recent hebben ze naast de all-round awards ook de Zoover award voor beste autovakanties binnen gehaald.

Bij deze reisorganisatie kunt u eigenlijk voor allerlei soorten reizen terecht en dat is het mooie. Waar veel reisbureaus zich specialiseren in bepaalde type reizen en hier een flink aanbod in hebben doen ze dat hier niet. Bij de Jong Intra is het aanbod naar bepaalde bestemmingen wat beperkter door de eisen die ze stellen. Ze willen namelijk een kwaliteit vakantie aanbieden. U hoeft zich na uw boeking namelijk alleen maar druk te maken over wat er mee moet op vakantie, de Jong Intra regelt de rest. Naast het aantal bestemming is ook de diversiteit aan vakanties zo bijzonder, want u vind hier reizen terug welke u nergens anders terugvind. Kortom het is een reisbureau die uw vakantie volledig verzorgt en doet wat ze beloven.

Vroegboekkorting de Jong Intra vakanties

Net zoals vele andere reisorganisaties kunt u ook bij de Jong intra vakanties profiteren van diverse vroegboekkortingen en acties. De traditionele vroegboekkorting welke diverse andere reisbureaus hanteren gebruiken ze niet. Wel kunt u het hele jaar door profiteren van spectaculaire aanbiedingen. De zomervakanties van 2017 zijn inmiddels volop te boeken en u krijgt op praktisch alle bestemmingen welke u ruim van tevoren boekt wel een leuke extra korting. Of u nu op zoek bent naar een complete zonvakantie of een verre reis. De Jong Intra vroegboekkorting 2020 is qua naam dan misschien niet aanwezig, maar de aanbiedingen zijn er wel.

Een vakantie boeken bij de Jong Intra is dan ook extra voordelig terwijl u wel de kwaliteit heeft waar ze naar streven. Boek nu uw vakantie eenvoudig online!

Vele extras

Natuurlijk doen we alleen zaken met een reisbureau welke aangesloten is bij de diverse garantiefondsen, voor het geval dat. Tevens is de visie van Ontzorgd reizen natuurlijk om u zorgeloos op vakanties te kunnen sturen na uw boeking. Wij vinden dat we met de Jong Intra hierin een goede reispartner hebben gevonden, omdat hun visie grotendeels overheen komt met onze visie. U moet namelijk na uw boeking geen zorgen meer hebben over de vakantiebestemming en hoe daar te komen. Of het nu gaat om een wintersport vakantie, zomervakantie, steden trip of een weekendje naar een attractiepark. Alle vakanties worden zo compleet mogelijk aangeboden, mocht u zelf nog dingen moeten regelen dan staat dit hier duidelijk bij vermeld.