Vroegboekkorting GoGo

Gogo vroegboekkorting 2020

Wil jij altijd nog eens een leuke jongerenreis maken? Dan is Gogo wellicht iets voor jou. Zij bieden namelijk verschillende jongerenreizen aan met vele bestemmingen. Een drankje, een feestje en natuurlijk strand en mooi weer: het hoort allemaal bij een echte jongerenvakantie. De lange nachten mogen daarbij zeker niet ontbreken, en bij Gogo begrijpen ze die boodschap in ieder geval. De accommodaties zijn dan ook vaak dichtbij de uitgaansgelegenheden zodat men niet nog met een taxi hoeft. Dat kan per accommodatie nog verschillen, dus houd dat even goed in de gaten als je kijkt naar een hotel/appartement. Wat ook prettig is: Gogo begrijpt het dat jij geen groot budget hebt voor een vakantie als scholier/student. Je hoeft dus niet te rekenen op hele hoge prijzen, maar op een betaalbare vakantie vooral met Gogo vroegboekkorting 2020.

De voordelen van op tijd boeken voor 2020

Er zijn een aantal voordelen bij het op tijd boeken van een vakantie. Allereerst weet je in ieder geval waar je aan toe bent in de vakantie. Het staat vast dat jij in de zomer naar bijvoorbeeld Spanje gaat en je hoeft dus niet meer op zoek naar eventuele andere vakanties. Als je geen scholier bent maar al werkt is het voor jouw werkgever bovendien prettig dat jij op tijd vrij vraagt. Zo weet de werkgever ook dat jij die periode niet ingepland kan worden mocht er nog niet vaststaan wanneer jij vakantie zou hebben.

Dan is er natuurlijk nog het deel van geld voor de vakantie opzij leggen. Het is altijd handig om op tijd te beginnen met sparen. Als je op tijd een vakantie boekt, profiteer je vaak van een vroegboekkorting. Dat betekent dat je honderden euro’s kunt besparen door op tijd te boeken. Bij een lastminute is dat overigens ook zo. Dat zijn dan de vakanties die nog niet geboekt zijn, maar waar de reisorganisatie natuurlijk wel vanaf wil. Dan kunnen zij beter de vakantie goedkoop aanbieden dan dat niemand de vakantie boekt. Je hebt daarin dus twee keuzes als je niet teveel wilt betalen voor je vakantie, maar vroegboekkorting 2019 is altijd aantrekkelijk, en ook bij Gogo is dat het geval.

Bestemmingen 2020

Er zijn vele verschillende bestemmingen om uit te kiezen bij Gogo. Je kunt daarbij denken aan Spanje, Turkije, Griekenland, Portugal, Bulgarije en Malta. Uiteraard is er per land ook nog weer een heleboel keus. Wil je in een luxe hotel of ga je voor een wat goedkoper appartementje? Bij Gogo is overal aan gedacht. Zo hebben ze hotels met twee sterren, maar kun je ook wat luxe verwachten bij Gogo als je gaat voor een vier sterren hotel bijvoorbeeld. Het is natuurlijk ook maar net wat jouw budget is en hoeveel je van plan bent op je kamer te blijven. Als je iedere nacht op stap gaat en alleen naar je kamer wilt om te slapen, is het zonde om veel geld neer te leggen voor alleen het bed. Ben je van plan om hele dagen bij het zwembad van het hotel te hangen? Dan is het wel een aanrader om wat meer budget beschikbaar te stellen voor je vakantie.

Gogo helpt je verder met je reis op hun website. Je kunt op die manier gemakkelijk je vakantie boeken. Zo hebben ze bijvoorbeeld het kopje ‘Gogo toppers’. Hierbij zie je alle accommodaties die zij bestempelen als toppers en zo ervaren zijn. Let op dat dat meestal de wat luxere accommodaties zijn, maar wie weet staat er ook een hele betaalbare optie tussen. Nog een optie is kiezen voor een 18+ vakantie. Je komt daarbij terecht bij leeftijdsgenoten die net zo hard willen feesten als jij, maar wellicht iets volwassener zijn dan de mensen onder de 18 jaar. De hotels zijn daar dan overigens ook op afgestemd. Een kindvrij hotel kan ook wel eens lekker zijn en is dan ook iets wat als prettig wordt ervaren. Niets is vervelender dan wakker gehuild worden door kinderen omdat er veel gezinnen in het hotel zitten. Daar hoef je je dan in ieder geval geen zorgen om te maken. Wat dan wel weer prettig is, is dat het hotel ook gericht is op feesten en er een gezellige avond/nacht van maken. Echt iets voor de feestbeesten die niet bij de hele jonge mensen willen zitten dus maar toch willen genieten van de GOGO vroegboekkorting 2020.

Groepen en korting 2020

Wist je dat je zelfs als hele groep op vakantie kunt? Dat is makkelijker geregeld dan je zou denken. Je hoeft op die manier niet zelf op zoek naar een hotel met zoveel beschikbare kamers omdat iedereen daar moet slapen, maar Gogo helpt je daarin verder. Je kunt bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte aanvragen voor een groepsreis. Hierbij moet sprake zijn van minimaal vijftien personen. Zo kan jij op reis met je klas, het hele voetbalteam of een gezellige groep vrienden voor een scherpe prijs. Gogo regelt alles voor je: de reis, de accommodatie en natuurlijk de gezelligheid.

Wat verder ook nog een optie is, is het kopen van een partypakket. Wil je voorkomen dat je entree moet betalen bij een heleboel discotheken? Zorg dan dat je bent voorbereid en kies voor het partypakket. Gogo zorgt er dan voor dat jij de vetste discotheken binnenkomt zonder daarvoor hoge prijzen te moeten betalen. Zo bespaar je ook nog eens tijdens je vakantie: hoe lekker is dat?

Wist je ook dat je naar een speciaal feest, dat geregeld is door Gogo, kunt gaan? Totally Summer of Totally Springbreak is dan de mogelijkheid. Hierbij kun je rekenen op vette artiesten waaronder the Partysquad of Jonna Fraser. Let op: deze artiesten kunnen per jaar weer verschillen en staan niet vast. Gogo zorgt er in ieder geval wel voor dat je kunt genieten van leuke artiesten zodat je geen moment hoeft stil te staan, maar de voetjes altijd van de vloer zijn.

Betalen

Dan is het eindelijk zover: je gaat je vakantie boeken. Spannend, maar je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken. Een jongerenvakantie moet iedereen eens hebben meegemaakt en bij Gogo zijn ze inmiddels experts te noemen. Met de vroegboekkorting Gogo betaal je in ieder geval niet teveel voor je reis. Je krijgt overigens bij je reis dan het vervoer, de transfer en je accommodatie. Mocht dat toch afwijken, dan staat dit altijd aangegeven bij de vakantie die je kiest. Je kunt vervolgens, na het kiezen van de accommodatie, het aantal personen etc. de betaling gaan doen. Don’t worry, want je kunt op een veilige manier betalen. Bij Gogo snappen ze ook dat je niet zomaar je geld kwijt wilt zijn, want ondanks dat het betaalbaar is, kan een vakantie best wat geld kosten. Je kunt daarom veilig betalen via iDeal. Zorg daarom dat je voldoende saldo op je rekening hebt staan, want bij iDeal wordt het bedrag meteen afgeschreven. Wel zo fijn, want dan weet je zeker dat het allemaal goed is gegaan en jij straks lekker kunt gaan genieten van je vakantie.

Al met al zijn er dus genoeg redenen om te kiezen voor Gogo en om eens te gaan voor een jongerenvakantie. Of je nou 16 of misschien al boven de 20 bent, dit is mogelijk voor iedereen. Voor de 20 plussers kan altijd worden gekozen voor de 18+ vakantie zodat je niet met hele jonge mensen komt te zitten. Als je een groepsreis wilt maken, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen en bekijkt Gogo de mogelijkheden voor je. Je kunt rekenen op een leuke en goed geregelde vakantie en dat voor de lage prijs dankzij de vroegboekkorting Gogo 2020.