Vroegboekkorting

Wij bieden u van ontzorgd reizen ook regelmatig leuke acties aan die u via een van onze partners kunt boeken. Denk hierbij aan leuke tijdelijke actieknallers, last minutes en specials, maar wat u over het algemeen het meeste voordeel oplevert is vroegboekkorting. Vroegboekkorting is namelijk een korting die u krijgt als u ruim van tevoren uw vakantie boekt en welke u vele 100’en euro’s besparing op kan leveren. In dit artikel leggen we u in het kort uit hoe deze vroegboekkorting werkt, wat u ervoor moet doen en wat voor een voordelen het heeft.

Wat is vroegboekkorting?

Een vroegboekkorting is eigenlijk zoals de naam al zegt een korting die u krijgt als u vroeg boekt. Deze korting kunnen de verschillende reisaanbieders aanbieden op basis van beschikbaarheid, hoe meer vakanties er namelijk van tevoren geboekt worden, des te betere prijsafspraken de reisorganisatie kan maken met de verschillende hotels, resorts en appartement eigenaren waardoor u veel korting kunt krijgen. Het is namelijk een win win situatie, want de reisaanbieder kan zo betere prijsafspraken maken en u krijgt de vakantie die u graag wilt tegen een stuk voordeliger prijs.

Het grote voordeel van een vakantie ruim van tevoren te boeken is dat u nog eigenlijk alle keuze heeft. Veel mensen zweren bij last minutes, maar de kortingen die u krijgt bij een last minute zijn ten eerste vaak helemaal niet voordeliger dan bij het boeken van een vakantie ruim van tevoren en u heeft veel minder keuze. Want de last minutes gaan de deur uit om de laatste plekjes te vergeven, maar hier is het motto op=op. Hier heeft u geen last van als u een vakantie boekt met vroegboekkorting, want alle resorts, hotels etc. zijn nog te boeken.

Kortom de voordelen op een rijtje:

  • Keuze uit alle bestemmingen
  • Scherpe kortingen op vele bestemmingen
  • Geen stress op het laatste moment, maar relax uw vakantie tegemoet gaan.

Wanneer te boeken?

Aangezien het vroegboekkorting seizoen per reisaanbieder verschillend is, is het aan te raden om op onze aparte pagina’s te kijken wat de voorwaarden zijn om een vakantie te kunnen boeken tegen leuke prijzen, wij werken samen met o.a. Sunweb, Arke – World of TUI en Eliza was here.